Pogledajte i preuzmite PDF prezentaciju naše firme na ovom linku.

Na ovom videu možete pogledati kratku prezentaciju naše firme i proizvoda koje nudimo.

Car Foil Shop d.o.o. se bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom opreme za dizajn i stilizovanje automobila. U ponudi imamo sve vrste auto folija, kao što su PVC folije 3D Carbon, 2D Carbon, Mat, Sjajne, Brušeni aluminijum, Hrom i još mnogo drugih. Takođe, u ponudi imamo i najkvalitetnije vrste folija za zatamnjivanje stakala, toniranje farova, kao i razne dodatne opreme kojom možete dati svom automobilu poseban i prepoznatljiv dizajn i stil po svojoj želji. U ponudi imamo i folije za građevinska stakla, izloge, folije za staklo prozora poslovnih i stambenih prostora kao što su peskirne folije, perforirane, sigurnosne pancir folije, protiv-provalne i ogledalo folije. Mogućnost online porudžbina, kao i slanje kurirskim službama za unutrašnjost Srbije.  

Postojimo već pet godina i možemo se pohvaliti sa nekoliko hiljada automobila i drugih motornih vozila koja su uspešno zalepljena, zatamnjena i dizajnirana našim folijama. Cilj firme je da korisnicima ponudi kvalitetne proizvode po najprihvatljivijim cenama i time napravi savršen odnos između cene i kvaliteta i sigurni smo da mušterijama pružamo maksimalni kvalitet po najpovoljnijim cenama.

  

Servis i ugradnja

Kod nas možete kupiti foliju i sami je montirati uz naše savete a takođe mušterijama pružamo mogućnost organizacije lepljenja i ugrađivanja kupljenih folija po najvišim standardima. Naime,u Beogradu (Srbija) i u Celju (Slovenija), u sklopu firmi imamo i servise koji se bave ugradnjom i lepljenjem folija za automobile i ostalih proizvoda iz naše ponude. Nudimo usluge kompletnog presvlačenja karoserije vozila folijama, zatamnjivanje stakala, zatamnjivanje farova, brendiranje vozila i objekata, itd. Uz prodaju i ugradnju folija u postojećem formatu pružamo i mogućnost dizajniranja i štampanja svih vrsta folija, brendiranje automobila i lepljenje vozila, brendiranje objekata, izloga, poslovnih i stambenih prostora.

Zatamnjivanje stakala

Car Foil Shop Servis vrši profesionalno zatamnjivanje stakala svih vrsta vozila, najkvalitetnijim folijama sa garancijom od 12 godina.

Imamo tim iskusnih i sertifiovanih majstora za zatamnjivanje stakala i pružamo najkvalitetniju uslugu, što potvrđuje nekoliko hiljada zadovoljnih mušterija sa kojima smo imali prilike da sarađujemo.

Cena zatamnjivanja vozila najkvalitetnijim folijama je VEĆ OD 60 E.

Galeruju nekih od automobila koji su zatamnjeni u našem servisu možete pogledati OVDE.

Presvlačenje karoserije vozila folijom

Takođe, naš servis vrši i profesionalno presvlačenje svih vrsta vozila folijom. Vršimo kako presvlačenje karoserije i spoljnih delova vozila, tako i presvlačenje enterijera automobila, plastika i ostalih delova motora, čamaca, objekata.

Radimo samo sa ispitanim i kvalitenim folijama, koje su prošle višestruka testiranja i sa kojima je uspšeno presvučeno nekoliko hiljada automobila. 

Galeriju automobila presvučenih u Car Foil Shop Servisu možete pogledati OVDE.

Folije sa kojima radimo su generalno podeljene na tri (3) tipa kvaliteta, trajanja 3-4 godine, trajanja 5-7 godina i trajanja 7-10 godina. U zavisnosti od izabrane vrste i kvaliteta folija cena kompletne ugradnje (folija i rad) se krece 20E - 30E po kvadratu ugrađene folije.

Pružamo i mogućnost dizajniranja i štampanja svih vrsta folija, brendiranja i lepljenja Vaših automobila, vozila, izloga, poslovnih i stambenih prostora.

 

Car Foil Shop Franchise - Postanite deo naše grupe

Car Foil Shop franšiza je način da postanete deo naše mreže, i da pod našim brendom, uz našu organizaciju poslovanja, obuku, podršku i marketinšku podršku, u vašoj državi ili gradu distribuirate proizvode iz naše ponude i ponudite usluge ugradnje. Nudimo vam kompletan transfer znanja uz punu franšizu Car Foil Shop (prodaja i ugradnja), ili "delimičnu" saradnju uz corner franšizu Car Foil Shop: ukoliko se već bavite prodajom auto-delova i opreme ili uslugama vezanim za automobile, uz Car Foil Shop corner možete da proširite ponudu i asortiman auto-folijama (CFS corner prodaja) ili da postojećim uslugama, uz našu prodajnu podršku, dodate uslugu stilizovanja automobila i lepljenja folija (CFS corner ugradnja).

 

 Uz franšizu Car Foil Shop dobijate:

  • dokazani i razrađen poslovni model;
  • brend u usponu i ekspanziji, sa više od 5 godina iskustva i prisustva na tržištu, sa više hiljada izvedenih radova, i internacionalnim prisustvom;
  • stalnu obuku zaposlenih kako u prodaji tako i u servisu
  • Kompletnu marketinšku podršku koja podrazumeva internet reklamiranje Vaše Facebook stranice koju dobijete od nas, izradu i održavanje web sajta (za teritorije država u kojima nemamo partnere), google reklamiranje, reklama na našim stranicama i društvenim mrežama, itd. Na Vama je samo lokalni marketing;
  • profitabilan posao bez velikih ulaganja, sa malim brojem zaposlenih i proizvodima i uslugama koji se lako prodaju i jednostavno reklamiraju;
  • logistiku i stabilno snabdevanje pod povoljnim uslovima, širok asortiman i povoljne margine u prodaji i uslugama ugradnje; Najpovoljniji odnos kvalitet/cena na tržištu;
  • i još dosta toga...

Sve informacije možete dobiti isključivo slanjem upita na mail : franchise@carfoilshop.com

Distributeri 

Ukoliko želite da postanete distributer folija iz naše ponude ili imate firmu koja se bavi prodajom auto delova i opreme i želite da proširite Vašu ponudu i asortiman auto folijama, kontaktirajte nas jer nudimo veoma povoljne veleprodajne uslove za distributere i partnere.

Partneri

S Works d.o.o. - Chip tuning i prodaja "High performance" delova

Kompanija S Works d.o.o. želi da svojim klijentima prenese nemačku pedantnost i ponudi najveći stepen usluge. Kod nas možete potražiti savet, raspitati se o najboljim opcijama i tehničkim detaljima svih proizvoda koje možete da kupite. Zajedno sa Vama ćemo se potruditi da nađemo pravo rešenje i učinimo Vašu vožnju još privlačnijom.

I DRUGI SU DOBRI. MI SMO TU ZA ONE KOJIMA TO NIJE DOVOLJNO!

Svi delovi mogu da se ugrade u našem servisu ili u servisu naših partnera koji su obučeni za stručnu ugradnju.

Reprogramacija elektronike motora se vrši od strane S Works d.o.o. u Beogradu individualnim softverom koji se razvija direktno u matičnoj kući MTM.

www.sworks.rs